Wimmersvej 36 til salg

Foto af Wimmersvej 36

*Se billeder her

56 kvm fantastisk nybygget/ nyrenoveret kolonihavehus på 500kvm grund. Huset stod færdigt i okt 2022.
Det er velindrettet med soveværelse, køkken alrum, godt rummeligt værelse med køjeseng og 2 skriveborde, derudover et nyt badeværelse m. gulvvarme, 80 l. varmtvandsbeholder samt vaskemaskine.
Der er lagt en 5000 l. samletank ned i forbindelse med byggeriet.
Huset er godt isoleret, udstyret med varmepumpe og elpanel så det er muligt at holde varmen selv til overnatning i de kolde vintermåneder.
Hovedhuset på 36 kvm. er en trækonstruktion fra 1976, men skalmuret ca. år 2000. Tilbygningen på 20 kvm. er trækonstruktion beklædt med Hardi-plank, så dermed vedligeholdelsesfrit. Taget er Cembrit bølgeplader, med blødt undertag på tilbygningen. Der er støbt fundament under hele huset og med 300mm isolering under tilbygningen.
På grunden er der også et drivhus på 9,9kvm. Derudover er der et skur på 8 kvm. Skuret er opdelt i 2, hvor der er støbt gulv i det ene, og værksted i det andet.
Haven byder på flere hyggekroge, dels i haven ved den nedgravede trampolin, så der er noget for børn eller børnebørn, men også den store flisebelagte terrasse foran huset, er en skøn oase. Ugeneret bag huset er der lavet et lækkert udebruser område, hvor vandet i bruseren opvarmes af solen.